La Manastiri

Cine ar putea raspunde la intrebarea “ce este o manastire”? Sunt foarte multe lucruri in lumea aceasta pe care le stim fara sa le putem defini. Cineva care aude de manastire se gandeste la un loc unde traiesc calugarii, unde oamenii se duc sa se roage sau sa faca intr-un fel sa se roage altii pentru ei… deci se gandeste la un loc de rugaciune. Fara indoiala, manastirea este un loc de rugaciune!

 1. Manastirea Snagov si Manastirea Tiganesti

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; plimbare cu vaporasul pe Lacul Snagov, vizita la Manastirea de calugari Snagov; vizita Manastirea de maici Tiganesti, vizita Silistea Snagovului si Padurea Snagov.

2. Manastirea Cozia

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita la Biserica Mare; Paraclisul cu hramul Adormirea Maicii Domnului si Paraclisul cu hramul Duminica tuturor Sfintilor; Biserica Bolnita; Cetatea cu chiliile din jurul Manastirii.

3. Manastirea de calugari Caldarusani

 Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita la Biserica Manastirii Caldarusani; Biserica din Cimitir; turnul-clopotnita de la Caldarusani.

4. Manastirea de calugari Cernica

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita la Manastirea Cernica; vizita; la Biserica Sf’ Gheorghe; vizita la Muzeu – fosta tipografie a Manastirii Cernica; turnul clopotnita; Fantana Turcului; Biserica Sf’ Lazar.

5. Manastirea de maici Pasarea

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita la Manastirea de maici Pasarea; vizita la Biserica Sfanta Treime; vizita la Biserica Adormirea Maicii Domnului; vizita la Muzeul Manastirii Pasarea.

6. Manastirea Curtea de Arges

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita la Manastirea Curtea de Arges; vizita la Biserica Doneasca din Curtea de Arges; vizita la Fantana Mesterului Manole; vizita la Planetariul din Pitesti.