Fabrica

Gandul de a te transforma intr-un fin observator al procesului de creatie este cel ce te impinge spre programele noastre de vizite la fabrici magice, dulci, minunate!

___________________________________

Laborator de Cofetarie, Patiserie, Catering, Torturi, Brutarie          46,60 lei/pers.

Pretul include: transport; participare gratuita pentru supraveghetori si coordonator de grup; vizita laboratoare: cofetarie, patiserie, brutarie; o gustare la final. Program pentru copii cu varste de peste 5 ani. Plecare: 09:30, intoarcere: 11:30

 ___________________________________

Fabrica de jucarii          48,90 lei/pers.

+ vizita la Lacul Mogosoaia si la obiectivul turistic Palatul Brancovenesc (Mogosoaia)

Servicii incluse: transport; participare gratuita pentru supraveghetori si coordonator de grup; taxa parcare; 30 minute lucru cu copii la bancul de lucru – confectionare jucarii; 30 minute sesiune de cumparaturi la magazinul de desfacere al Fabricii (cumparaturi de minim 10,00 lei/copil – acest tarif nu este inclus in pret); vizita la obiectivul turistic Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia.

 ___________________________________

Fabrica de autoturisme          109,90 lei/pers.

+ vizita la Monumentul Eroilor Independentei si Parcul Trivale

Servicii incluse: transport; participare gratuita pentru supraveghetori si coordonator de grup; vizita fabricii, imbarcati in trenulet. Vizita dureaza aproximativ  doua ore.

___________________________________

Fabrica de biscuiti          48,90 lei/pers.

Servicii incluse: transport; participare gratuita pentru supraveghetori si coordonator de grup; vizita fabrica. La sfarsitul vizitei, copii vor primi in dar o gustare de biscuiti.