Despre noi

 

Experimentand fericirea de a fi parinti, ajungem sa cunoastem aspecte si consideratii importante ale modelelor de dezvoltare personala a copiilor nostri.

Hraneste curiozitatea copilului tau! – este inspiratia acestui inceput de drum.

Am simtit, astfel, nevoia implementarii unor programe destinate copiilor nostri, mici, curiosi si, mai ales, deosebit de inteligenti.

Aceste programe – care se imbogatesc si cresc odata cu copii nostri – ii incurajeaza pe micii nostri mai mult sau mai putin poznasi sa adopte comportamente pozitive. Cu ajutorul nostru, ei vor descoperi si vor cunoaste miracolele lucrurilor care ii inconjoara. Suntem suportul real pentru ca si cei mai mici si cei mai mari sa fie implicati in procesul de creatie al vietii, sub diverse aspecte si forme de exprimare.

Suntem constienti ca viitorul copiilor nostri depinde, in cea mai mare masura, de copilaria lor. Tot ceea ce ei experimenteaza le afecteaza inteligenta, lucru cert si demonstrat.

Rolul nostru este acela de a veni in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale fiecarui copil, pentru a-i imbogati astfel imaginatia si spiritul creativ.

Ii invatam pe cei mici sa exploreze si sa experimenteze lumea, in joaca si pe intelesul lor. Caci lumea intreaga se vrea fi descoperita de fiecare prichindel in parte, fie el mai mare sau mai mititel.

  

 

 Exploreaza                                                                                                                                                Invata

    Explore                Descopera                                                                                 Allege                       Learn        

                                  Discover                          Experimenteaza                         Choose

                                                                                Experience