Excursii si tabere

Excursii si Tabere

Viziteaza locuri de poveste, de legenda, locuri in care te simti liber si iti incarci sufletul si mintea cu experiente inedite!

 

Studiouri de filmare

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; taxa acces pe platourile de filmare; taxe parcari.

 

Ferma de Animale

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; taxa acces la ferma; taxa parcare; vizitare ferma; activitati la ferma (hranirea viteilor, muls vacute, hranire animale cu fan, lectie de colorat).

 

Ferma de vacute

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; turul fermei; copii vor asista la mulsul vacutelor (mulsul se face cu instalatia de muls) si vor vizita cresa de vitelusi.

 

La Herghelie / Club de echitatie

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; turul hergheliei; copii vor asista la un scurt program de antrenament si vor vizita manjii din cresa / vizita club, lectie de calarie.

 

Excursie la Snagov + vizita la Lacul Snagov, Manastirea de calugari Snagov, Manastirea de maici Tiganesti, Silistea Snagovului, Padurea Snagov

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; plimbare cu vaporasul pe Lacul Snagov; vizita la Manastirea de calugari Snagov si Manastirea de maici Tiganesti, vizita la Silistea Snagovului si Padurea Snagov.

 

Atelierul de Ciocolata

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; acces la atelierul de ciocolata; activitate de modelaj in ciocolata; jocuri si distractie cu ciocolata; ciocolata pentru degustat; ciocolata module pentru montat; taxa parcare.

 

Atelierul de Olarit

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita la atelierul de olarit; activitate de olarit – MICUL OLAR – copii modeleaza impreuna cu olarul; vizita la Biserica Domneasca; vizita la Muzeul Municipal si Casa Memoriala Dumitru Norocea; vizita la Manastirea Curtea de Arges si Fantana Mesterului Manole; vizita la ruinele Cetatii San Nicoara.

 

Casa Memoriala Nichita Stanescu + vizita la obiectiv turistic Muzeul Ceasului din Ploiesti

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizitare Casa Memoriala Nichita Stanescu si Muzeul Ceasului.

 

Excursie la Portul Giurgiu + vizitam Turnul cu ceas, Episcopia Giurgiului, Ruinele Cetatii Medievale, plimbare cu vaporasul pe Dunare

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; plimbare cu vaporasul pe Dunare, vizita la Turnul cu ceas, Episcopia Giurgiului, Ruinele Cetatii Medievale.

 

Castelul Iulia Hasdeu + vizita la Muzeul Nicolae Grigorescu din Campina si vizita la Acvariul din Ploiesti

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita Muzeul Nicolae Grigorescu (Campina) si la Acvariul din Ploiesti.

 

Monumentul ridicat în memoria țăranilor uciși în timpul Răscoalei din 1907 si Monumentul eroilor cazuti pe campul de lupta în timpul primului razboi mondial + vizita la Catedrala ortodoxa cu hramul Sfantul Alexandru din Alexandria

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita Monument in memoria taranilor ucisi in timpul Rascoalei din 19007, Monumentul eroilor cazuti pe campul de lupta in timpul primului razboi mondial si vizita la Catedrala Sfantul Alexandru din Alexandria.

 

Curtea Domneasca, Gradina Zoologica, Rezervatia de zimbri, Casa Memoriala I.L. Caragiale

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizitare Curtea Domneacsa: Poarta de sud, Palatul Domnesc, Biserica Paraclis, Turnul Chindia, Casa Doamnei Balasa; vizita la Gradina Zoologica din Targoviste si Rezervatia de zimbri de la Bucsani.

 

Turul Bucurestiului si vizita la ZOO

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizitare principalele locatii din Bucuresti; vizitare animale Gradina Zoologica.

 

O zi la Planetarium

Servicii incluse: transport traseu Bucuresti – Titu – Gaesti – Golesti – Pitesti si retur; supraveghetori si coordonator de grup; vizita la Muzeul Golesti; vizita la Muzeul Judetean Arges; vizita la Gradina Zoologica; vizita la Catedrala Domneasca „Sfantul Gheorghe”; vizita la Manastirea Trivale; vizita la Planetarium – Ora de Astronomie.

 

 

Pentru o oferta personalizata, va rugam nu ezitati sa ne contactati:

Telefon: 0746.19.12.16 / 0721.20.16.12

E-mail: office@bymiu.ro