Ateliere de creatie si activitati outdoor/indoor

Ateliere de creatie si activitati outdoor/indoor 

Am pregatit pentru voi programe minunate si distractive, destinate dezvoltarii personale si stimularii gandirii, inteligentei, imaginatiei si aptitudinilor.

 

Atelier de educatie creativ

Specialisti in educatie muzeala, actori, artisti plastici si alti animatori culturali pregatesc vizite interactive urmate de ateliere de creatie. Copii vor afla o poveste despre obiectele din muzeu, vor face jocuri in sali si vor lucra in atelier pe o tema legata de vizita abia terminata. In atelier vor construi casute pentru animalute si cuiburi pentru pasari, din materiale naturale.

 

Benzile desenate si desenele animate.

Numar minim de copii pentru formarea unui grup: 10 copii (varsta 6 – 13 ani). Numar maxim de participanti: 20 copii (varsta 6 – 13 ani). Atelierele se pot relua la cerere pentru grupa de varsta 6-13 ani si pentru grupuri de adolescenti (14-18 ani).      

 

Curs de dans

 Cursul include 4 sedinte. Frecventa cursului: saptamanal 

 

Atelier de comunicare emotionala

Atelierul se constituie in intalniri interactive in care copiii exerseaza si isi dezvolta inteligenta emotionala si abilitatile de comunicare. Copiii invata sa diferentieze si sa constientizeze starile, sentimentele si emotiile prin care trec, sa gestioneze mai bine relatiile pe care le au cu cei din jur, sa-si comunice emotiile in mod asertiv, sa le recunoasca atat pe ale lor cat si pe ale celorlalti.

Cursul include 4 sedinte. Frecventa cursului: saptamanal 

 

Atelier de arte plastice

Cursul stimuleaza inteligenta copiilor, oferindu-le libertatea de a-si exprima imaginatia si sentimentele prin intermediul artelor plastice. Copiii pot fi grupati în 2 grupe, in functie de varsta si preocupari. Atelierul dispune de toate materialele necesare: creioane de diferite duritati, carbuni, culori acrilice de foarte buna calitate, pensule, hartie, panza, lut, etc. 

 

Atelierul de Ciocolata

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; acces la atelierul de ciocolata; activitate de modelaj in ciocolata; jocuri si distractie cu ciocolata; ciocolata pentru degustat; ciocolata module pentru montat; taxa parcare.

 

Atelierul de Olarit

Servicii incluse: transport; supraveghetori si coordonator de grup; vizita la atelierul de olarit; activitate de olarit – MICUL OLAR – copii modeleaza impreuna cu olarul; vizita la Biserica Domneasca; vizita la Muzeul Municipal si Casa Memoriala Dumitru Norocea; vizita la Manastirea Curtea de Arges si Fantana Mesterului Manole; vizita la ruinele Cetatii San Nicoara.

 

Pentru o oferta personalizata, va rugam nu ezitati sa ne contactati:

Telefon: 0746.19.12.16 / 0721.20.16.12

E-mail: office@bymiu.ro